Ръчна и пистолетна полуретанова пяна, избор на правилната мазилка за нашата къща
84.4 K
23:33
Предаване 16 / 2020

В днешното предаване ще разгледаме как се работи с чук и различни трикове с този инструмент. Ще ви покажем 2 вида полиуретанова пяна на Soudal - за лепене и за уплътняване, в 2 вида опаковки - ръчна и пистолетна.
След това ще говорим за правилния избор на мазилка на...

Рицар без броня лепи плочки с Олег Ковачев
39.4 K
12:39

Рицар без броня. Това словосъчетание е познато сигурно на почти всички българи от малко по-старото “вече” поколение. Сещаме се за малкото момче - главен герой от едноименния филм. Той прави един бляскав дебют едва на 9 години и колелото се завърта. Сега той е...

Пробиване на тухли и бетон
81.1 K
6:32

За пробиването на тухли и бетон ви трябва инструмент с ударна функция. Най-добре перфоратор с SDS захват. SDS захватът е специализиран за ударно пробиване и позволява движение на свредлото напред-назад.
За пробиването на отвори в зидарии и бетон свредлата вече са с...

Монтаж на первази с шаблон за рязане под ъгъл
106.1 K
3:33

Тъй като ъглите на стените почти никога не са прави, за монтажа на первазите ще използваме шаблон за рязане на первази на Wolfcraft. С шаблонът се взима точния ъгъл между двете стени и первазите оразмеряват спрямо ъгъла на шаблона.

Как да поддържаме перфоратора си?
76 K
4:24

Николай от сервиза на Ташев-Галвинг ще ни разкаже как правилно да експлоатираме нашите инструменти и по специално перфоратора.
Какво го поврежда и какви са най-честите грешки при употребата му?

Поставка за телефон с Гергана Стоянова
36.8 K
22:57

Подготвили сме се с всичко необходимо за изработката на стойката за телефона. Като гледам тази дъска, от нея ще направим няколко поставки. По един сряз с циркуляра и готово. Но най-интересното предстои. Защото е време да поканим нашата гостенка. Първата жена, която се...

Защо да изберем безчеткови инструменти, сервиз на пробивни машини, видове уплътнители
74.5 K
22:33
Предаване 13 / 2020

Какво е интересното при безчетковите инструменти HiKOKI? Какво прави безчетковите инструменти по-мощни и по-издържливи от четковите им аналози?
Ще отидем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме пробивните си инструменти и кое ги разваля...

Стойка за тиксо
83 K
7:25

Как да си направим стойка за тиксо и хартиени лепенки? Тази стойка за лепенки значително ще улесни ежедневната им употреба. В предния край на стойката ще има назъбен ръб, който да улеснява късането лентите.
Направете тази стойка за тиксо за вашата работилница и ще...