Автомат за врата, аквариум – рязане и лепене на стъкло
71.2 K
23:46
Предаване 2 / 2021

Днес ще ви покажем как да монтирате затварящия автомат на входната врата, така че да не се тряска всеки път след вас като влизате и излизате.  И не си мислете, че е толкова сложно. 
Ще ви покажа как се прави и резба. И това вече не е майсторска работа.

...
Поставка за обувки с Божидар Георгиев - Бобо
15.2 K
23:47

Защо казах, че ще бъде танцувално, ще разберете малко по-късно. А днешната задача е свързана с обработка на дърво. Затова ще ни трябват инструменти. 
Когато сте решили да направите малки подобрения в обзавеждането на дома или работилницата, е важно да...

Работа с гипскартон - допълнителни пособия и аксесоари, алуминиеви ревизии за баня
72.9 K
23:25
Предаване 17 / 2020

Как се работи с гипскартон? Какви приспособления и пособия има, които улесняват работата ни - линеали за гипскартон на Wolfcraft, рендета, ножици и други. Алуминиеви ревизии за баня - видове и монтаж.

Работна маса за оберфреза
73.1 K
2:58

За по-сигурна и безопасна работа е препоръчително оберфрезата да се монтира върху работна маса. 
Но както се казва, всичко се обръща наопаки, когато монтирате оберфрезата върху работна маса. Защото обръщайки оберфрезата с главата надолу, обръщате и посоката на...

Рамка за снимки с Васил Бовянски
38.3 K
14:05

Да поканим вече  нашия гост - един човек, който сте виждали и преди в нашите предавания. Човекът, за когото импровизацията е начин на живот, артистът, който се съгласява със всичко, което му предложат на сцената. Нека посрещнем моят приятел Васил Бовянски.

Акумулаторни верижни триони Makita
50.6 K
8:56

Подрязването на клоните и поддръжката на храстите в двора може да се превърне в удоволствие. Днес съм тук, за да разгледам акумулаторните инструменти за рязане на клони.

Гледах в сайта на Ташев Галвинг няколко модела акумулаторни триони на Макита.
Ще отида...

Приставки, шаблони и стойки за по-лесна работа
82 K
22:51
Предаване 15 / 2020

Ще ви покажем различни приставки и шаблони, които значително улесняват работата при рязане и пробиване. Ще видите използване на многофункционалната маса на Wolfcraft с различни инструменти - оберфреза, циркуляр, прободен трион. Ще режем с циркуляра с водещата шина на...

Вентилиран покрив
74.1 K
8:36

Не всички покриви са еднакви. Добре изпълнената покривна система Tondach и добрата подпокривна вентилация осигуряват дълъг живот на керемидите, конструкцията и допринася за отличен микроклимат в помещенията. Така че няма да се налагат чести ремонти. А широката гама от...