Избор на косачка, изработка на поставка за инструменти
73 K
23:54
Предаване 8 / 2021

Ако вече сте решили, че искате вашата морава да изглежда като английска ливада, време е да изберете правилната косачка? Има ли точен отговор на въпроса <Коя косачка е най-добрата?>. За да направите своя информиран избор трябва да вземете предвид няколко критерия....

Работа с гипскартон - допълнителни пособия и аксесоари, алуминиеви ревизии за баня
72.9 K
23:25
Предаване 17 / 2020

Как се работи с гипскартон? Какви приспособления и пособия има, които улесняват работата ни - линеали за гипскартон на Wolfcraft, рендета, ножици и други. Алуминиеви ревизии за баня - видове и монтаж.

Бъркалки и миксери Collomix
76 K
11:37

Използването правилните миксери и бъркалки са от изключително значение за качественото разбъркване на строителни смеси. Всяка строителна смес има бъркалка, която е най-подходяща за нейното разбъркване.
Станционарните миксери Collomix улесняват и ускоряват работата на...

Работа с оберфреза и етажерка за ключове
77.6 K
23:58
Предаване 10 / 2020

Ще разгледаме отблизо оберфрезата, един инструмент, за работата с който, ви трябват търпение, прецизност, креативност и разбира се желание за постигане на съвършенство. Нищо, че никога няма да го постигнете.
След това в рубриката ни Бърз Проект ще направим етажерка...

Лепене на плочки с нивелираща система и готово лепило
77.5 K
6:24

Системите за нивелиране на плочки съвсем не са от вчера. Измислени са за улесняване на работата на майсторите по изравняването на настилката. А без такива системи е почти невъзможно да се получи настилка равна като тепсия. Особено когато се полагат голямоформатни плочи. Ще...

Капково напояване и къщичка за ключове
64.9 K
23:49
Предаване 11 / 2021

Днес в предаването ще видите – как да поддържаме растенията в градината и как да пестим вода при тяхното поливане. Защо капковото напояване е толкова ефективно?
След това, за тези, които все си губят някъде в къщи ключовете, ще направим една къщичка за ключове...

Видове бъркалки за строителни смеси
95.3 K
7:53

Изборът на правилната бъркалка за различните смеси осигурява по-кратко време за разбъркване, смес без бучки и по-лесна работа на майстора.

Целта на смесването е да се получи напълно еднородна смес по най-лесния и най-бърз начин. Но различните смеси – сухи...

Красива и функционална ревизионна вратичка за баня
42.1 K
8:46

Днес съм решил да отделя време за ревизионните отвори. Много често точно те се оказват ябълката на раздора - къде да са разположени, как ще затваря и отваря вратичката, вградени ли да бъдат или пък не, защото няма дълбочина. Това все въпроси, които понякога оставяме за края...