Лепило спрей
52.2 K
5:46

Цианакрилатните лепила след втвърдяване стават твърди и не са еластични. Затова с тях не се лепят гъвкави материали и такива, които се огъват, защото при огъване лепилото ще се начупи.
За големи площи и за такива, които имат някакви извивки и трябва да се облекат с...

Монтаж на мивка
96.3 K
11:22

Да станат прави всички, които са се озовавали в следната ситуация – ремонтът на единствената баня в жилището е към своя край. Плочкаджията е залепил и последната плочка и си е тръгнал по живо по здраво.

Предстои да дойде монтажник, за да монтира...

Само три инструмента на Метабо! Избирай!
65.6 K
14:58

Стенли, забелязахме, че във всяко предаване използваш огромен брой инструменти и работилницата ти прилича на склад на Ташев-Галвинг. 
Имаш срок от 10 минути да влезеш в сайта на Ташев-Галвинг и да избереш точно 3 инструмента на Метабо. Само 3! С тях ще свършиш...

Как се работи с циркуляр
93.1 K
7:49

Ръчният циркуляр е машина, чиято основна задача е да задвижва диск, или по-точно да върти диск, който да осъществява рязането на различни материали. Както казахме и по-рано, основното му предназначение е да реже  дърво. Но със същия успех той може да реже и други...

Машини за шлайфане, лепене на меки настилки, разлепване на настилки с пистолет за горещ въздух
74.9 K
23:35
Предаване 8 / 2020

Днес в предаването ще разгледаме различните машини за шлайфане и видовете шкурки към тях. Ще ви покажем как се лепят и разкрояват меки настилки с готово лепило и после как се разлепят с пистолет за горещ въздух.

Тапети по поръчка
38.1 K
7:22

Когато стане дума за основен ремонт все се сещам за ремонтите едно време. Едно време, ама то хич не беше отдавна. Много беше на мода да се сменят тапетите. Едно мокрене с дърпане падаше, за да се свалят старите хартиени тапети, едно чегъртане по стените.
Днес...

Поставка за телефон с Гергана Стоянова
36.8 K
22:57

Подготвили сме се с всичко необходимо за изработката на стойката за телефона. Като гледам тази дъска, от нея ще направим няколко поставки. По един сряз с циркуляра и готово. Но най-интересното предстои. Защото е време да поканим нашата гостенка. Първата жена, която се...

Премахване на фуги с електрически шабър
73 K
6:03

Целта на фугиращата смес е да ограничи проникването на вода плод плочките и да придаде завършен вид на помещението.
Няма да говорим как се фугира и с какви инструменти, защото това сме го обяснявали в предишни предавания. 

Който е пропуснал и иска да...