Етажерка за антре с магнити
75 K
10:11

Ето и нашата етажерка - подходяща за тесни входни антрета, в които няма място за по-големи шкафове. Отдолу има удобни сгъваеми закачалки.  Силните неодимови магнити ще държат здраво ключовете, за да не ги търсиш всеки път.

Оберфреза
73.7 K
8:01

Безопасността при работа с оберфрезата е на първо място. 
Фрезерът се върти със скорост между 8 000 и 20 000 оборота в минута. При неправилно рязане, откатът и липсата на контрол  биха могли да причинят нежелани последствия. Затова детайлът трябва да е...

Фугиране на плочки - как и с какво
78.1 K
9:07

Толкова много и често се говори за лепене и фугиране на плочки, че трябва всеки вече да е половин майстор. Да ама не. Ако някой има да се оплаче от майстор, то той ще се оплаче първо от плочкаджията. Та затова днес пак ще си говорим за плочки – този  път ще...

Домакинска стълба - изработка от дърво
91.5 K
12:29

Ще изработим домакинската стълба от това парче плот от масивна дървесина. Все пак ако ще е дървена, поне да е от масив.
Първо ще изрежем детайлите за стълбичката с ръчния циркуляр, след това ще използваме оберфрезата за да пробием отвори и да направим нута за...

Химически анкер в тухла
87.4 K
1:23

Химическият анкер е двукомпонентен епоксиден продукт за окачване на товари. Химическият анкер е един от най-ефикасните и здрави методи за закачане на тежки товари в материали с кухини каквито са тухлите.
За използване анкер в тухли е предвидена специална мрежеста...

Изработка на футболна врата с Предраг Пажин
22.9 K
23:52

Знаете ли какъв е размерът на футболната врата? Питам, защото всички българи сме много вещи по всички футболни въпроси и надали някой ще се затрудни да отговори на този въпрос. Пък и днес ще бъдем на футболна тема.
Преди предаването се хванахме на бас с моя гост,...

Видове триони, сервиз на режещи инструменти, изработка на люлка
86.7 K
23:43
Предаване 12 / 2020

Стигне ли се до рязане на дървесина в съзнанието ни веднага изниква на преден план понятието – трион. Ще ви покажем различните видове триони и правилния начин на използването им.
Ще влезем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме и да...

Пистолети за горещ въздух
80.9 K
12:22

Какви видове пистолети за горещ въздух има? Какви са най-честите им приложения? Приставки и аксесоари за пистолети за горещ въздух.