Как се работи със саблен трион
86.1 K
11:13

Ще говорим за сабления трион. Какви ножове има и какво трябва да знаем при работата ни със саблен трион? Този инструмент има изключително разнообразни приложения. От рязането на клони в градината до рязане на метал в работилницита.
Може да замести ръчната ножовка,...

Лепене на огледало върху плочките
91.2 K
3:06

Ще ви покажа как да залепите огледало върху плочките. Ще ви трябва неутрален силикон за лепене на огледала и двойнозалеваща лепенка. След залепването, огледалото няма нужда от допълнително укрепване.
Лепенето на огледало може да се приложи и на други места, стига...

Видове полиуретанова пяна
50.7 K
10:10

Разнообразието и лесната употреба на полиуретановите пени ги прави все по-предпочитани за работа и от непрофесионалистите.
Професионалистите предпочитат флакони, предназначени за шприцоване със специален пистолет за пяна. Хоум геймърите могат да избират –...

Гъвкав водопровод с пресфитинги, боркорони за пробиване на отвори
65.9 K
23:18
Предаване 14 / 2021

Днес в предаването ще видите - колко гъвкав може да бъде гъвкавият водопровод. Как да си направим сами проект и как сами да го изпълним.
След това на фокус ще са боркороните. Боркороните не са короните на боровете. 
Кога и как най-безопасно да пробиете...

Тапети по поръчка
38.1 K
7:22

Когато стане дума за основен ремонт все се сещам за ремонтите едно време. Едно време, ама то хич не беше отдавна. Много беше на мода да се сменят тапетите. Едно мокрене с дърпане падаше, за да се свалят старите хартиени тапети, едно чегъртане по стените.
Днес...

Предимства на безчетковите инструменти
62.6 K
3:39

Ще посетим сервиза на Ташев-Галвинг, където ще говорим с Николай Плугаров. Ще получим ценна информация за предимствата на безчетковите интрументи от първа ръка.

Трикове с хартиени лепенки
74.1 K
3:53

Хартиените лепенки са полезни в много ситуации. Най-често се използват при боядисване, но ще ви покажа няколко трика с хартиени лепенки извън боядисването. 
Приложенията на тези ленти са безброй. С тях се работи лесно - лесно се залепват, лесно се късат, дори на...

Хаспел за керемиди
26.4 K
13:16

Кой е най-лесният начин да качим керемидите и други строителни материали до покрива? Ами с хаспел разбира се! Хаспелите доставят керемидите до различни височини - 6м, 8м, 10м.