Изграждане на СОТ система
40.3 K
12:53

Здравейте отново. В едно от предишните предавания ви показахме как да повишите сигурността на вашия дом, като монтирате допълнителна двустранна брава върху старата, но здрава врата. Днес ще си говорим за следващото ниво на защита на дома ни, а именно сигнално охранителната...

Хаспел за керемиди
26.4 K
13:16

Кой е най-лесният начин да качим керемидите и други строителни материали до покрива? Ами с хаспел разбира се! Хаспелите доставят керемидите до различни височини - 6м, 8м, 10м.

Поставка за телефон с Гергана Стоянова
36.8 K
22:57

Подготвили сме се с всичко необходимо за изработката на стойката за телефона. Като гледам тази дъска, от нея ще направим няколко поставки. По един сряз с циркуляра и готово. Но най-интересното предстои. Защото е време да поканим нашата гостенка. Първата жена, която се...

Монтаж на стойка за телевизор
80 K
7:26

Как да монтираме и изберем стойка за телевизор. Правилният монтаж на стойката е изключително важен, за да нямаме паднали по лице телевизори. Освен това съществуват много видове стойки и много размери.
Как да изберете правилния размер стойка за вашия телевизор и...

Капково напояване и къщичка за ключове
64.9 K
23:49
Предаване 11 / 2021

Днес в предаването ще видите – как да поддържаме растенията в градината и как да пестим вода при тяхното поливане. Защо капковото напояване е толкова ефективно?
След това, за тези, които все си губят някъде в къщи ключовете, ще направим една къщичка за ключове...

Монтаж на стойка за телевизор без прах
28 K
11:25

Аз пък онзи ден бях на гости на тъщата. 
Купила си нов телевизор и ме помоли да го закача на стената в трапезарията над шкафа. Купила си и стойка, така че аз веднага се захванах.
Въоръжен с подходящи свредла един винтоверт също ще се справи с пробиването...

Лепене на плочки с нивелираща система
83.1 K
3:25

За да залепим плочки абсолютно равно, ще използваме система за нивелиране на плочките на Rubi. Системите за нивелиране на плочки се използват все по-често, тъй като плочите стават все по големи. Плочи с размери 20х120, 60х120см, вече са нещо стандартно и не стряскат...

Как се работи със саблен трион
86.1 K
11:13

Ще говорим за сабления трион. Какви ножове има и какво трябва да знаем при работата ни със саблен трион? Този инструмент има изключително разнообразни приложения. От рязането на клони в градината до рязане на метал в работилницита.
Може да замести ръчната ножовка,...