Tвърдосплавни свредла - какво трябва да знаем
79.8 K
11:40

Какви видове твърдосплавни свредла има и какво ги отличава от останалите? Как да ги използваме и как да различим качествено от некачествено свредло?

Видове триони, сервиз на режещи инструменти, изработка на люлка
86.7 K
23:43
Предаване 12 / 2020

Стигне ли се до рязане на дървесина в съзнанието ни веднага изниква на преден план понятието – трион. Ще ви покажем различните видове триони и правилния начин на използването им.
Ще влезем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме и да...

Красива и функционална ревизионна вратичка за баня
42.1 K
8:46

Днес съм решил да отделя време за ревизионните отвори. Много често точно те се оказват ябълката на раздора - къде да са разположени, как ще затваря и отваря вратичката, вградени ли да бъдат или пък не, защото няма дълбочина. Това все въпроси, които понякога оставяме за края...

Маркучи, бързи връзки и аксесоари за поливане на Gardena
45.4 K
9:34

Дойде вече лято и някак си човек се настройва по-лежерно. На вас не ви липсват моментите на раздумка със съседите, когато някой отвори капака на автомобила..
Разговорите се за ремъци,  накладки…
Пък после вземете една кофа и измиете колата и тя...

Шаблон за пробиване на отвори
52.8 K
2:04

Аз миналата седмица си поръчах от сайта на Ташев Галвин и една друга джаджа, тъй като трябваше да монтирам аксесоари в една баня.
Не бях сигурен какъв е размерът на винтовете за аксесоарите, но шаблонът има няколко размера - от 4 до 10 мм, така че се...

Изработка на часовник с настолен акумулаторен циркуляр
67.5 K
23:53
Предаване 10 / 2021

Днес в предаването ще поставим на везните ръчния циркуляр и настолния циркуляр. Дали по-тежкият наистина ще наклони везните на своя страна, ще решите след като изгледате предаването.
А след рекламите ще направим елегантен стенен часовник с дървена рамка, която ще...

Ръчни инструменти за гипскартон
46.6 K
8:47

Гипсокартонът, с всички свои разновидности, е наистина универсален материал и може да се използва в толкова много ситуации. Дали ще правите предстенна обшивка, за да се възползвате от възможността да сложите и топлоизолационен материал, или да изградите стената пред...

Шлайфани тухли с лепене, отбелязване и пробиване на отвори в плочки и гипскартон
91.1 K
22:29
Предаване 18 / 2020

В предаването днес ще ви покажем начина на зидане новите шлайфани тухли Porotherm Profi, който се лепят с полиуретаново лепило.
После ще видите различни начини за отбелязване на отвори в плочки и гипскартон с пособията на Kapro.