Водопровод с прес фитинги с Николай Марков
42.3 K
13:32

Много ми се иска да ви споделя някои тънкости от работата с гъвкави тръби. Но те тънкостите се учат с работа. Аз колко водопровода с прес фитинги да съм направил?
Виж Ники, Ники е друга работа. Колко километра тръби са минали през ръцете му. Не знам. Но дали той...

Саблен трион, масичка за лаптоп
76.3 K
23:55
Предаване 4 / 2020

В днешното предаване ще говорим първо за сабления трион. Как се реже с него, какви ножове има и някои прости правила за безопасност.
След това ще направим масичка за лаптоп и ще я обработим с оберфрезата. За изработката на масичката за лаптоп ще ни трябва само...

Етажерка за антре с магнити
75 K
10:11

Ето и нашата етажерка - подходяща за тесни входни антрета, в които няма място за по-големи шкафове. Отдолу има удобни сгъваеми закачалки.  Силните неодимови магнити ще държат здраво ключовете, за да не ги търсиш всеки път.

Машини за шлайфане
72.3 K
13:22

Шлайф машините са предназначени главно за почистване на повърхности, било то дървени или метални, преди да бъдат лакирани или боядисани.
Можем да обобщим, че най-производителната машина е лентовия шлайф. С него се работи бързо, но и по трудно в сравнение с вибро...

Видове твърдосплавни свредла, монтаж на ламинат с лостова ножица, рязане на первази с шаблон
82.1 K
23:42
Предаване 2 / 2020

Днес нашата основна тема е свързана с твърдосплавните свредла. В по-голямата си част твърдосплавните свредла за пробиване на тухли и бетон са с SDS захват и се използват с перфоратор.
След това ще монтираме ламинирания паркет с помощта на лостова ножица за ламинат на...

Работна маса за оберфреза и циркуляр Wolfcraft
54.7 K
3:07

На тази многофунционална маса на Wolfcraft ще монтирам първо циркуляра. Разполагането на инструмента от долната страна дава възможност за контролиране на детайла с две ръце. 

Оберфреза
73.7 K
8:01

Безопасността при работа с оберфрезата е на първо място. 
Фрезерът се върти със скорост между 8 000 и 20 000 оборота в минута. При неправилно рязане, откатът и липсата на контрол  биха могли да причинят нежелани последствия. Затова детайлът трябва да е...

Изработка на люлка
69.8 K
8:03

Ще изработим люлка, която се закача с въжета на някой клон на дърво или греда на навеса. Габриел ще помага, за да сме сигурни, че ще се получи проекта.