Работа с оберфреза и етажерка за ключове
77.6 K
23:58
Предаване 10 / 2020

Ще разгледаме отблизо оберфрезата, един инструмент, за работата с който, ви трябват търпение, прецизност, креативност и разбира се желание за постигане на съвършенство. Нищо, че никога няма да го постигнете.
След това в рубриката ни Бърз Проект ще направим етажерка...

Видове накрайници и битове, изграждане на вентилиран покрив
73.9 K
23:36
Предаване 9 / 2020

Днес ще говорим за нещо дребно, но изключително важно, което свързва всички тях. Всички тези инструменти разчитат на правилния накрайник, който да предаде въртящия момент на машината към съответния винт или болт. 
Дори някои отвертки са направени за работа с...

Инструменти за автомобила
36 K
10:23

Спомняте ли си едно време как неделя беше ден за колата. Ми те старите съветски автомобили искаха постоянна занимавка и фина настройка.
Едно време си беше голям кеф. Да слезеш пред блока, да разхвърляш инструментите в радиус 10 метра, да свалиш гумата. И така...

Рязане с циркуляр, лепене плочки с нивелираща система
84.9 K
22:57
Предаване 6 / 2020

В това предаване ще режем с циркуляр. Ще ви покажем как да използвате и различни принадлежности към циркуляра, които много улесняват рязането - водеща шина и работна маса.
След това ще лепим плочки с готово пастообразно лепило и нивелираща система на Rubi.

Маркучи, бързи връзки и аксесоари за поливане на Gardena
45.4 K
9:34

Дойде вече лято и някак си човек се настройва по-лежерно. На вас не ви липсват моментите на раздумка със съседите, когато някой отвори капака на автомобила..
Разговорите се за ремъци,  накладки…
Пък после вземете една кофа и измиете колата и тя...

Красива и функционална ревизионна вратичка за баня
42.1 K
8:46

Днес съм решил да отделя време за ревизионните отвори. Много често точно те се оказват ябълката на раздора - къде да са разположени, как ще затваря и отваря вратичката, вградени ли да бъдат или пък не, защото няма дълбочина. Това все въпроси, които понякога оставяме за края...

Премахване на мухлясал силикон от мивка
104.4 K
3:15

Сега ще ви покажа как да отстраните мухлясалия силикон от мивката в банята със специалния инструмент за премахване на силикон на Wolfcraft. Санитарните силикон и съдържат в себе си антибактериални съставки, но с течение на времето тяхното действие отслабва. Всъщност не...

Зареждане на акумулатор, стойка за стегите и чираците Wolfcraft
71.3 K
23:47
Предаване 1 / 2021

Днес ще отворим темата за това, как се зареждат акумулатори и защо правилното зарядно може да промени тенденцията на всеки 2 години да купуваме нов акумулатор. 
А след това съм решил да направя някои подобрения в работилницата. Ще направя специална стойка за...