Акумулаторен миксер и инструменти за лепене на плочки
39.5 K
14:01

Ето, че отново сме в сезона на ремонтите. А кое е най-ремонтираното помещение? Банята! Скоро ще бръмнат ъглошлайфите с един напевен глас от всеки балкон.
Еми то там се режат плочки най-приятно. Ако не излезеш на всеослушание да стържеш в неделя на обяд не е...

Видове стеги
72.2 K
5:51

Конструкцията на стягата осигурява по-силно прискане на детайла като се разчита на здравината на напречния профил на шината на стягата и на подвижното рамо, между които се поставя детайла. Стегите са конструирани така, че напрежението върху подвижното рамо се предава на...

Двукомпонентно бързо лепило
49.4 K
5:36

Аз лично харесвам двукомпонентните продукти, защото имаш известен контрол при работа с тях. Ти решаваш кога да започне процеса на втвърдяване или на взаимодействие между двата компонента - имаш време да помислиш, да провериш, да тестваш. Е виж, като се задействат...

Видове накрайници и битове, изграждане на вентилиран покрив
73.9 K
23:36
Предаване 9 / 2020

Днес ще говорим за нещо дребно, но изключително важно, което свързва всички тях. Всички тези инструменти разчитат на правилния накрайник, който да предаде въртящия момент на машината към съответния винт или болт. 
Дори някои отвертки са направени за работа с...

Електрическа инсталация със Светлозар Петров - Заро
17.5 K
23:57

Ето ни отново в работилницата, но вече сме се подготвили за нашата работа днес с необходимите електроинструменти на Книпекс.
Днес ще направим едно мини ел табло и мини електроинсталация с контакт, ключ и крушка. То истинската електро инсталация какво е - много...

Какво са голямоформатни керемиди?
26.4 K
8:45

За модерен цвят днес говорим, когато е цветът е антрацит. Това го запомних от един архитект, с когото обсъждахме последните тенденции при изграждането на покрив миналата седмица.
Има няколко модела с цвят антрацит, но на мен ми хвана окото новият модел Континентал...

Видове полиуретанова пяна
50.7 K
10:10

Разнообразието и лесната употреба на полиуретановите пени ги прави все по-предпочитани за работа и от непрофесионалистите.
Професионалистите предпочитат флакони, предназначени за шприцоване със специален пистолет за пяна. Хоум геймърите могат да избират –...

Гъвкав водопровод с пресфитинги, боркорони за пробиване на отвори
65.9 K
23:18
Предаване 14 / 2021

Днес в предаването ще видите - колко гъвкав може да бъде гъвкавият водопровод. Как да си направим сами проект и как сами да го изпълним.
След това на фокус ще са боркороните. Боркороните не са короните на боровете. 
Кога и как най-безопасно да пробиете...