Защо да изберем безчеткови инструменти, сервиз на пробивни машини, видове уплътнители
74.5 K
22:33
Предаване 13 / 2020

Какво е интересното при безчетковите инструменти HiKOKI? Какво прави безчетковите инструменти по-мощни и по-издържливи от четковите им аналози?
Ще отидем в сервиза на Ташев-Галвинг, за да разберем как да поддържаме пробивните си инструменти и кое ги разваля...

Монтаж на смесител
116.7 K
4:35

И като сме я подхванали тази мивка да монтираме и смесителя. Първо ще ви покажа разликата при монтаж на смесител с обикновено фиксиране отдолу под мивката и такъв с така нареченото EasyFix или лесно монтиране. Лесно лесно, колко да е лесно? Гледайте.
 

Боядисване с дългокосместо мече върху лоша шпакловка
81 K
2:42

Сега ще изберем подходящ дългокосмест валяк и ще ви покажем един трик при боядиването или как бояджията ще изправи стената. Ще прикрием, че шпакловчикът си е оставил ръцете само с правилния избор на мече.
Боядисването не е за подценяваме, но и днес най-много хора се...

Резби, метчици, плашки и осветление за старото огледало
74.3 K
23:53
Предаване 4 / 2021

Днес в предаването ще говорим за резбите и резбовите съединения за метал – с винт, болт и шпилка. Ще ви покажа как да възстановите повредената вътрешна и външна резба. 

Светлината и огледалото вървят ръка за ръка. Затова ще направим рамка от светещи...

Машина за мокро рязане на плочки
85.9 K
5:17

Когато имаме нужда от прецизен сряз на плорките се използва машина с мокро рязане. При машината за рязане на плочки с мокро рязане се възползваме от предимствата на точнота рязане на диамантения диск, без да се задушаваме в праха, образуван от триенето му в...

Работа с гипскартон - допълнителни пособия и аксесоари, алуминиеви ревизии за баня
72.9 K
23:25
Предаване 17 / 2020

Как се работи с гипскартон? Какви приспособления и пособия има, които улесняват работата ни - линеали за гипскартон на Wolfcraft, рендета, ножици и други. Алуминиеви ревизии за баня - видове и монтаж.

Поставка за обувки с Божидар Георгиев - Бобо
15.2 K
23:47

Защо казах, че ще бъде танцувално, ще разберете малко по-късно. А днешната задача е свързана с обработка на дърво. Затова ще ни трябват инструменти. 
Когато сте решили да направите малки подобрения в обзавеждането на дома или работилницата, е важно да...

Избор на керемиди за нашия покрив
71.3 K
9:20

Какви керемиди да изберем за нашия покрив? Изборът на керемиди зависи от няколко фактора, с които трябва да се съобразим. Всеки тип керемида има своето предназначение и е проектиран за определен наклон на покрива и често определен географски регион и климатични условия....