Работна маса за оберфреза
73.1 K
2:58

За по-сигурна и безопасна работа е препоръчително оберфрезата да се монтира върху работна маса. 
Но както се казва, всичко се обръща наопаки, когато монтирате оберфрезата върху работна маса. Защото обръщайки оберфрезата с главата надолу, обръщате и посоката на...

Резби, метчици, плашки и осветление за старото огледало
74.3 K
23:53
Предаване 4 / 2021

Днес в предаването ще говорим за резбите и резбовите съединения за метал – с винт, болт и шпилка. Ще ви покажа как да възстановите повредената вътрешна и външна резба. 

Светлината и огледалото вървят ръка за ръка. Затова ще направим рамка от светещи...

Водеща шина за циркуляр
72.5 K
3:45

Така наречената водеща шина е идеалното допълнение към ръчния циркуляр,  което решава тези проблеми. С нея може да се правят прецизни, прави и дълги срезове. Ако пък са много дълги, има възможност и за удължаване с допълнителна шина. 

Вентилиран покрив
74.1 K
8:36

Не всички покриви са еднакви. Добре изпълнената покривна система Tondach и добрата подпокривна вентилация осигуряват дълъг живот на керемидите, конструкцията и допринася за отличен микроклимат в помещенията. Така че няма да се налагат чести ремонти. А широката гама от...

Алуминиева ревизия за баня
43 K
6:11

Важно е ревизията за баня да отговаря на начина на използване на това, което се крие зад нея.
За водомерите и крановете в банята е необходима достатъчно голяма ревизия, която да осигури удобна работа, бърз достъп и да елегантно да се впише в дизайнерската...

Лепила и пистолети за топло лепене, изработка на поставка за лепенки
80.2 K
23:12
Предаване 3 / 2020

Ще ви представим различните видове лепила за топло лепене на Steinel. За различните материали трябва да използвате различно стопяемо лепило. Пистолетите за топло лепене също са от значение.
Има пистолети с кабел, акумулиращи и акумулаторни. Пистолетите за топло...

Рязане на EPS с машина и пистолет за рязане на стиропор
61 K
3:07

Когато работите на обект за полагане на цялостна топлоизолационна система, със сигурност машината с лък ще ви помогне да се справите по-бързо, лесно и качествено с рязането на плоскостите.
За по-малки довършителни работи в къщи, ако искате да направите някакви...

Как се прави обшивка на комин?
74.6 K
8:58

Ще ви покажем правилния начин за правене на обшивка на комин по система на Tondach, която сигурно да защитава от проникването на вода. Преди реденето на керемидите се изгражда двойната скара, която позволява циркулацията на въздух под керемидите.