Правилно ли работите с чук?
52.6 K
4:05

И днес чукът се състои от тежаща глава, фиксирана към дълга дръжка, с която се замахва, за да се осъществи удар на малка площ.
Главата на чука обикновено е изработена от стомана, която е допълнително термично обработена за твърдост, а дръжката е от дърво или...

Ръчни инструменти за гипскартон
46.6 K
8:47

Гипсокартонът, с всички свои разновидности, е наистина универсален материал и може да се използва в толкова много ситуации. Дали ще правите предстенна обшивка, за да се възползвате от възможността да сложите и топлоизолационен материал, или да изградите стената пред...

Лост за набиране, облагородяване на терасата
70.6 K
23:34
Предаване 5 / 2021

Намислил съм да ви покажа как да си направите лост за набирания и как да го закачите в коридора над вратата. Така ще можете сутрин да правите по-няколко набирания на път за банята. Няма да се налага да слизате до лоста в градинката, дето едно време бабите ни си тупаха...

Шаблон за пробиване под ъгъл
78.8 K
2:53

Основният играч в този комплект е този шаблон на Wolfcraft, който има три скали, които определят как и къде да се дупчи с приложеното свредло.
В основата на всичко е дебелината на детайла, който ще дупчим. С този шаблон за пробиване под ъгъл правим...

Боркорони за пробиване на плочки
88.7 K
4:24

При по-малки отвори, могат да се използва малки боркорни или свредла за пробиване на плочки. Когато размерите на отворите са по-големи се използват по-големи боркорони за пробиване на плочките.

Пробиване на дърво и метал
70.8 K
7:47

В това видео ще ви покажем кои свредла да използвате при пробиване на отвори в дърво и метал. Свредлата специално за дърво са по-специфични от тези за метал и дърво.
Освен правилното свредло, трябва да знаете и правилния начин и скорост за пробиване на дадения...

Лепене на огледало върху плочките
91.2 K
3:06

Ще ви покажа как да залепите огледало върху плочките. Ще ви трябва неутрален силикон за лепене на огледала и двойнозалеваща лепенка. След залепването, огледалото няма нужда от допълнително укрепване.
Лепенето на огледало може да се приложи и на други места, стига...

Бъркалки и миксери Collomix
76 K
11:37

Използването правилните миксери и бъркалки са от изключително значение за качественото разбъркване на строителни смеси. Всяка строителна смес има бъркалка, която е най-подходяща за нейното разбъркване.
Станционарните миксери Collomix улесняват и ускоряват работата на...