Вентилиран покрив
74.1 K
8:36

Не всички покриви са еднакви. Добре изпълнената покривна система Tondach и добрата подпокривна вентилация осигуряват дълъг живот на керемидите, конструкцията и допринася за отличен микроклимат в помещенията. Така че няма да се налагат чести ремонти. А широката гама от...

Изграждане на СОТ система
40.3 K
12:53

Здравейте отново. В едно от предишните предавания ви показахме как да повишите сигурността на вашия дом, като монтирате допълнителна двустранна брава върху старата, но здрава врата. Днес ще си говорим за следващото ниво на защита на дома ни, а именно сигнално охранителната...

Шаблон за пробиване под ъгъл
78.8 K
2:53

Основният играч в този комплект е този шаблон на Wolfcraft, който има три скали, които определят как и къде да се дупчи с приложеното свредло.
В основата на всичко е дебелината на детайла, който ще дупчим. С този шаблон за пробиване под ъгъл правим...

Работна маса за оберфреза
73.1 K
2:58

За по-сигурна и безопасна работа е препоръчително оберфрезата да се монтира върху работна маса. 
Но както се казва, всичко се обръща наопаки, когато монтирате оберфрезата върху работна маса. Защото обръщайки оберфрезата с главата надолу, обръщате и посоката на...

Масичка за лаптоп
87.1 K
9:55

Ще изработим практична масичка за лаптоп. За поставката за латоптоп ще ни трябва една по-широка дъска от масивна дървесина. Ще пробием отвори за охлаждане на компютъра и ще фрезоваме краищата на масичката, за да е по-удобна.
Ще направим и поставка за телефона.

Гъвкав водопровод с пресфитинги, боркорони за пробиване на отвори
65.9 K
23:18
Предаване 14 / 2021

Днес в предаването ще видите - колко гъвкав може да бъде гъвкавият водопровод. Как да си направим сами проект и как сами да го изпълним.
След това на фокус ще са боркороните. Боркороните не са короните на боровете. 
Кога и как най-безопасно да пробиете...

Рязане на стиропор с машина и лепене с полиуретаново лепило, избор на керемиди
94.1 K
23:56
Предаване 14 / 2020

В предаването ще режем стиропор с ръчна и настолна машина Stork. Ще покажем как се оформят пистолетни сглобки около прозорците и как да изрежем канали в EPS-а за кабели и тръби.
Ще залепим изолацията бързо и лесно с полиуретаново лепило на Soudal. След това ще...

Бъркалки и миксери Collomix
76 K
11:37

Използването правилните миксери и бъркалки са от изключително значение за качественото разбъркване на строителни смеси. Всяка строителна смес има бъркалка, която е най-подходяща за нейното разбъркване.
Станционарните миксери Collomix улесняват и ускоряват работата на...