Как се монтират первази
72.6 K
3:39

Рязането на первазите си има своите тънкости. Ако ъгълът на стената не е идеално прав, единственият начин да монтирате первазите правилно е с шаблон за монтаж на первази.
Шаблонът измерва ъгъла на стената и го пренася съвсем точно при рязането на первазите.

Иновации при нивелирите, изработка на драскало за коте
75.6 K
23:43
Предаване 20 / 2020

Нивелирите - малки, големи,  няколко либели, с ъгломер. Какви иновации има при нивелирите на Kapro и как да изберем правилния за нашата работа?
След това ще направим драскало за коте, не коте, ами цял тигър! Ще го изработим без нито един винт. Ще използваме...

Работа с пистолет за горещ въздух, обшивка на комин
74.8 K
23:46
Предаване 5 / 2020

Пистолетът за горещ въздух има безброй приложения. Първообразът му е сешоара. Пистолетът за горещ въздух се използва сваляне на боя, за огъване на тръби, за нагряване на метали и безброй други.
След това ще ви покажем как правилно се прави двойна...

Видове твърдосплавни свредла, монтаж на ламинат с лостова ножица, рязане на первази с шаблон
82.1 K
23:42
Предаване 2 / 2020

Днес нашата основна тема е свързана с твърдосплавните свредла. В по-голямата си част твърдосплавните свредла за пробиване на тухли и бетон са с SDS захват и се използват с перфоратор.
След това ще монтираме ламинирания паркет с помощта на лостова ножица за ламинат на...

Бутилка в клетка за подарък, косачка робот
65.1 K
23:45
Предаване 16 / 2021

Заслужава си да гледате и този епизод на предаването, защото ще видите как моят приятел, вие знаете кой, отказва алкохола. Както е казал народът – покритото мляко котки не го лочат.
След това бавно но славно роботите ще превземат и градината. 
...

Водеща шина за циркуляр
51.9 K
1:56

Ето например шината за циркуляр става само за циркуляр, но затова пък с нея могат да се режат много тънки и прави, без никакви изкривявания ивици от дъски или друг материал, които по друг начин почти е невъзможно да се изрежат, защото в края винаги те се изкривяват.

Нивелираща система за плочки
39.9 K
9:51

През последните години много актуални станаха така наречените Нивелиращи системи за плочки. И това е така, защото с тяхната помощ всеки става майстор фаянсаджия. Плочките се подреждат равно, право, няма стърчащи краища, направо красота! Има всякакви системи, но преди малко...

Видове накрайници и битове, изграждане на вентилиран покрив
73.9 K
23:36
Предаване 9 / 2020

Днес ще говорим за нещо дребно, но изключително важно, което свързва всички тях. Всички тези инструменти разчитат на правилния накрайник, който да предаде въртящия момент на машината към съответния винт или болт. 
Дори някои отвертки са направени за работа с...