Предимства на безчетковите инструменти
62.6 K
3:39

Ще посетим сервиза на Ташев-Галвинг, където ще говорим с Николай Плугаров. Ще получим ценна информация за предимствата на безчетковите интрументи от първа ръка.

Пробиване на дърво и метал
70.8 K
7:47

В това видео ще ви покажем кои свредла да използвате при пробиване на отвори в дърво и метал. Свредлата специално за дърво са по-специфични от тези за метал и дърво.
Освен правилното свредло, трябва да знаете и правилния начин и скорост за пробиване на дадения...

Монтаж на аксесоари в банята
79.2 K
2:58

В предишни предавания ви показахме как се монтира мивка, сифон и огледало над мивката в банята. Днес ще се върнем в банята и ще ви покажа как се да монтирате аксесоарите.
Как правилно да определите разположението на аксесоарите в банята и как да пробиете плочките без...

Как да изберем перфоратор
83.9 K
12:29

Каква е разликата между перфоратор и бормашина? Защо перфораторът може да пробива бетон, а бормашината не? Какви са принципите им на работа?
Ще разбере какви за предимствата на безчетковите перфоратори с кабел. Какво да гледаме като избираме перфоратор? Какви...

Къщичка за птици с Божидар Емануилов
43.4 K
13:10

Днес на гости ни е един човек виновник за много благотворителни и доброволчески инициативи в централната част на София и не само. Основател на фондацията с нестопанска цел За Оборище и учредител на Фондация КОРЕН. Днес на гости ни е Божидар Емануилов! Преди известно време в...

Поддръжка на градината – храсторез, саблен трион, ножици, колове за ограда
74 K
23:34
Предаване 6 / 2021

Сигурно много от любителите градинари вече са в градините и усилено работят. Градината се нуждае от постоянни грижи, за да изглежда винаги добре.
Затова днес ще подхванем темата за градинарството. Ще започнем с поддръжката на дърветата и какви инструменти ще ви...

Лепене на огледало върху плочките
91.2 K
3:06

Ще ви покажа как да залепите огледало върху плочките. Ще ви трябва неутрален силикон за лепене на огледала и двойнозалеваща лепенка. След залепването, огледалото няма нужда от допълнително укрепване.
Лепенето на огледало може да се приложи и на други места, стига...

Машина за мокро рязане на плочки
85.9 K
5:17

Когато имаме нужда от прецизен сряз на плорките се използва машина с мокро рязане. При машината за рязане на плочки с мокро рязане се възползваме от предимствата на точнота рязане на диамантения диск, без да се задушаваме в праха, образуван от триенето му в...