Иновации при нивелирите, изработка на драскало за коте
75.6 K
23:43
Предаване 20 / 2020

Нивелирите - малки, големи,  няколко либели, с ъгломер. Какви иновации има при нивелирите на Kapro и как да изберем правилния за нашата работа?
След това ще направим драскало за коте, не коте, ами цял тигър! Ще го изработим без нито един винт. Ще използваме...

Видове стеги
72.2 K
5:51

Конструкцията на стягата осигурява по-силно прискане на детайла като се разчита на здравината на напречния профил на шината на стягата и на подвижното рамо, между които се поставя детайла. Стегите са конструирани така, че напрежението върху подвижното рамо се предава на...

Шаблон за пробиване на отвори
52.8 K
2:04

Аз миналата седмица си поръчах от сайта на Ташев Галвин и една друга джаджа, тъй като трябваше да монтирам аксесоари в една баня.
Не бях сигурен какъв е размерът на винтовете за аксесоарите, но шаблонът има няколко размера - от 4 до 10 мм, така че се...

Предимства на безчетковите инструменти
62.6 K
3:39

Ще посетим сервиза на Ташев-Галвинг, където ще говорим с Николай Плугаров. Ще получим ценна информация за предимствата на безчетковите интрументи от първа ръка.

Рязане на стиропор с машина и лепене с полиуретаново лепило, избор на керемиди
94.1 K
23:56
Предаване 14 / 2020

В предаването ще режем стиропор с ръчна и настолна машина Stork. Ще покажем как се оформят пистолетни сглобки около прозорците и как да изрежем канали в EPS-а за кабели и тръби.
Ще залепим изолацията бързо и лесно с полиуретаново лепило на Soudal. След това ще...

Работа с гипскартон - допълнителни пособия и аксесоари, алуминиеви ревизии за баня
72.9 K
23:25
Предаване 17 / 2020

Как се работи с гипскартон? Какви приспособления и пособия има, които улесняват работата ни - линеали за гипскартон на Wolfcraft, рендета, ножици и други. Алуминиеви ревизии за баня - видове и монтаж.

Поставка за обувки с Божидар Георгиев - Бобо
15.2 K
23:47

Защо казах, че ще бъде танцувално, ще разберете малко по-късно. А днешната задача е свързана с обработка на дърво. Затова ще ни трябват инструменти. 
Когато сте решили да направите малки подобрения в обзавеждането на дома или работилницата, е важно да...

Пистолети за горещ въздух
80.9 K
12:22

Какви видове пистолети за горещ въздух има? Какви са най-честите им приложения? Приставки и аксесоари за пистолети за горещ въздух.