Какво са голямоформатни керемиди?
26.4 K
8:45

За модерен цвят днес говорим, когато е цветът е антрацит. Това го запомних от един архитект, с когото обсъждахме последните тенденции при изграждането на покрив миналата седмица.
Има няколко модела с цвят антрацит, но на мен ми хвана окото новият модел Континентал...

Как се прави нож с Огнян Цонков
37.9 K
22:43

Мислих, мислих и реших - ще му подаря нож. Казват, че нож не се подарява на приятел, защото острието ще разреже добрите отношения.  Друго поверие казва, че подарявайки нож все едно подаряваш смърт, тъй като в древността ножът или мечът са били най-смъртоносните оръжия....

Как да изберем мазилка за нашата къща?
51.1 K
7:47

На пазара се предлагат множество мазилки с различни и често неразбираеми обяснения за техния състав. Голяма част от производителите насочват вниманието към състава на мазилката. Това води до объркване и неразбиране на това, какво точно е приложението на тези мазилки. Много...

Монтаж на стойка за телевизор без прах
28 K
11:25

Аз пък онзи ден бях на гости на тъщата. 
Купила си нов телевизор и ме помоли да го закача на стената в трапезарията над шкафа. Купила си и стойка, така че аз веднага се захванах.
Въоръжен с подходящи свредла един винтоверт също ще се справи с пробиването...

Безчетков винтоверт (brushless)
75.5 K
1:30

Винтовертите са едни от най-използваните инструменти. С него можем да завиваме, развиваме, пробиваме, шлайфаме и извършваме какви ли не други дейности. Иновацията при винтовертите са безчетковите инструменти.
Безчетковите двигатели на инструментите ни дават по-дълъг...

Предимства на безчетковите инструменти
62.6 K
3:39

Ще посетим сервиза на Ташев-Галвинг, където ще говорим с Николай Плугаров. Ще получим ценна информация за предимствата на безчетковите интрументи от първа ръка.

Гъвкав водопровод с пресфитинги, боркорони за пробиване на отвори
65.9 K
23:18
Предаване 14 / 2021

Днес в предаването ще видите - колко гъвкав може да бъде гъвкавият водопровод. Как да си направим сами проект и как сами да го изпълним.
След това на фокус ще са боркороните. Боркороните не са короните на боровете. 
Кога и как най-безопасно да пробиете...

Инструменти за домашния майстор
35.9 K
9:07

То ръчните инструменти са като дюбелите. Трябва да имаш от всички, че да си сигурен, че ще свършиш работата. Днес ние работихме с ръчните инструменти Топмастер Профешънал.
знам това закон на Мърфи ли е, какво е…. Но винаги така се получава. Затова взимам,...