Определяне на нивото при ремонт на апартамент
80.7 K
2:04

Един метър от готов под - едно от най-важните понятия при ремонт на апартамент. По всяко време на ремонта трябва да имате ясна представа къде се намира вашето ниво <<един метър готов под>> във всяка стая. Ще ви покажа как след основния ремонт...

Монтаж на сифон
91.5 K
9:15

Независимо какъв сифон сте избрали – дизайнерски или по-обикновен, има два размера, които трябва да бъдат съобразени с вашата мивка – размерът на канализационната тръба, който обикновено е ф50 и размерът за решетката на мивката. 
Чудя се какво може...

Електрическа инсталация със Светлозар Петров - Заро
17.5 K
23:57

Ето ни отново в работилницата, но вече сме се подготвили за нашата работа днес с необходимите електроинструменти на Книпекс.
Днес ще направим едно мини ел табло и мини електроинсталация с контакт, ключ и крушка. То истинската електро инсталация какво е - много...

Боядисване с дългокосместо мече върху лоша шпакловка
81 K
2:42

Сега ще изберем подходящ дългокосмест валяк и ще ви покажем един трик при боядиването или как бояджията ще изправи стената. Ще прикрием, че шпакловчикът си е оставил ръцете само с правилния избор на мече.
Боядисването не е за подценяваме, но и днес най-много хора се...

Газопровод със Светослав Бенчев от Българска Петролна и Газова Асоциация
38 K
12:27

Ще имаме един специален гост, с който ще борим енергийната криза. Напоследък темата с газа е изключително актуална. Откъде щял да дойде, кой щял да го даде. Казах си, не може така. Трябва и ние да се включим в името на общото благо. Затова реших!
Днес ще завършим...

Монтаж на стойка за телевизор
80 K
7:26

Как да монтираме и изберем стойка за телевизор. Правилният монтаж на стойката е изключително важен, за да нямаме паднали по лице телевизори. Освен това съществуват много видове стойки и много размери.
Как да изберете правилния размер стойка за вашия телевизор и...

Ръчни инструменти за гипскартон
46.6 K
8:47

Гипсокартонът, с всички свои разновидности, е наистина универсален материал и може да се използва в толкова много ситуации. Дали ще правите предстенна обшивка, за да се възползвате от възможността да сложите и топлоизолационен материал, или да изградите стената пред...

Ремонт на пукнатини, диамантени дискове за шлайфане, оцветяване на латекст.
63.7 K
23:46
Предаване 15 / 2021

Днес в предаването ще видите – каква е разликата между структурни и повърхностни пукнатини и как да се справим с тях.
Как да уплътним фугата между дограмата и стената – от вън и от вътре.

Какво е важно при избора на боя, как да изберем цвета и...