Слобяване с дибли
54.8 K
2:59

За едни други отвори се сетих, които без правилното приспособление и шаблон – няма уцелване. Става въпрос за сглобки с дибли. 
Все още  при сглобяване на рафтове или някоя етажерка се налага да използвате дибли, за да не се виждат винтове.

Монтаж на стойка за телевизор
80 K
7:26

Как да монтираме и изберем стойка за телевизор. Правилният монтаж на стойката е изключително важен, за да нямаме паднали по лице телевизори. Освен това съществуват много видове стойки и много размери.
Как да изберете правилния размер стойка за вашия телевизор и...

Масичка за лаптоп
87.1 K
9:55

Ще изработим практична масичка за лаптоп. За поставката за латоптоп ще ни трябва една по-широка дъска от масивна дървесина. Ще пробием отвори за охлаждане на компютъра и ще фрезоваме краищата на масичката, за да е по-удобна.
Ще направим и поставка за телефона.

Газопровод със Светослав Бенчев от Българска Петролна и Газова Асоциация
38 K
12:27

Ще имаме един специален гост, с който ще борим енергийната криза. Напоследък темата с газа е изключително актуална. Откъде щял да дойде, кой щял да го даде. Казах си, не може така. Трябва и ние да се включим в името на общото благо. Затова реших!
Днес ще завършим...

Потапящ циркуляр HITACHI
78.6 K
2:19

Първо, с потапящия се циркуляр, който взехме под наем от Ташев Галвинг, ще скроим детайлите за краката на малката масичка.
Циркулярът е машина, с която се реже основно дървесен материал. Пернишките винкели се режат с друг инструмент, не с циркуляр.

Видове полиуретанова пяна
50.7 K
10:10

Разнообразието и лесната употреба на полиуретановите пени ги прави все по-предпочитани за работа и от непрофесионалистите.
Професионалистите предпочитат флакони, предназначени за шприцоване със специален пистолет за пяна. Хоум геймърите могат да избират –...

Жираф за шлайфане
49.2 K
2:32

На тази мостра имаме имаме шпакловани фуги и рапидки, но както ви казах по-рано. По-важно е, не как ще шпакловаш, а как ще го изшкуриш. И на най-добрите картонаджии им призлява като дойде този момент. Шкурки, прахоляци, търкане… Аз обаче съм хитър и съм се подготвил...

Видове триони
69.3 K
10:30

Според предназначението и конструкцията могат да бъдат разграничени няколко основни вида ръчни триони.
Изборът на правилния трион е важен за добре свършената работа.