Противоположни Wago клеми
52.8 K
2:12

В магазина ми показаха и едни клеми, които не бях виждал до сега. Наричат се противоположни Wago клеми. 
Противоположните клеми използваме, когато трябва да свържем проводници в по-тесни пространства, където с клемите, които разполагат проводници само от едната...

Поставка за телефон с Гергана Стоянова
36.8 K
22:57

Подготвили сме се с всичко необходимо за изработката на стойката за телефона. Като гледам тази дъска, от нея ще направим няколко поставки. По един сряз с циркуляра и готово. Но най-интересното предстои. Защото е време да поканим нашата гостенка. Първата жена, която се...

Газопровод със Светослав Бенчев от Българска Петролна и Газова Асоциация
38 K
12:27

Ще имаме един специален гост, с който ще борим енергийната криза. Напоследък темата с газа е изключително актуална. Откъде щял да дойде, кой щял да го даде. Казах си, не може така. Трябва и ние да се включим в името на общото благо. Затова реших!
Днес ще завършим...

Как се монтират первази
72.6 K
3:39

Рязането на первазите си има своите тънкости. Ако ъгълът на стената не е идеално прав, единственият начин да монтирате первазите правилно е с шаблон за монтаж на первази.
Шаблонът измерва ъгъла на стената и го пренася съвсем точно при рязането на первазите.

Двукомпонентно бързо лепило
49.4 K
5:36

Аз лично харесвам двукомпонентните продукти, защото имаш известен контрол при работа с тях. Ти решаваш кога да започне процеса на втвърдяване или на взаимодействие между двата компонента - имаш време да помислиш, да провериш, да тестваш. Е виж, като се задействат...

Пистолети за горещ въздух
80.9 K
12:22

Какви видове пистолети за горещ въздух има? Какви са най-честите им приложения? Приставки и аксесоари за пистолети за горещ въздух.

Изграждане на поливна система, рязане с банциг на фигурки за детската
70.8 K
23:13
Предаване 9 / 2021

Днес в предаването ще поливаме моравата. Освен редовно косене, моравата се нуждае и от редовно поливане. Ще направим цяла поливна система.  Ще се  събуждате сутрин и все едно добрата фея е дошла и е поляла тревата и си е отишла. 
След това ще се върнем...

Бутилка в клетка за подарък, косачка робот
65.1 K
23:45
Предаване 16 / 2021

Заслужава си да гледате и този епизод на предаването, защото ще видите как моят приятел, вие знаете кой, отказва алкохола. Както е казал народът – покритото мляко котки не го лочат.
След това бавно но славно роботите ще превземат и градината. 
...