Машини за шлайфане
72.3 K
13:22

Шлайф машините са предназначени главно за почистване на повърхности, било то дървени или метални, преди да бъдат лакирани или боядисани.
Можем да обобщим, че най-производителната машина е лентовия шлайф. С него се работи бързо, но и по трудно в сравнение с вибро...

Изграждане на поливна система, рязане с банциг на фигурки за детската
70.8 K
23:13
Предаване 9 / 2021

Днес в предаването ще поливаме моравата. Освен редовно косене, моравата се нуждае и от редовно поливане. Ще направим цяла поливна система.  Ще се  събуждате сутрин и все едно добрата фея е дошла и е поляла тревата и си е отишла. 
След това ще се върнем...

Смяна на счупена плочка
104.7 K
5:12

На мострата, която сме подготвили, ще отстраним една от средните плочки, която  е спукана. Защо се е спукала, няма да уточняваме.
Ние ще премахнем и ще сменим спуканата и счупена плочка. Ще използваме многофункционален инструмент осцилатор, за да изстържем...

Акумулаторен миксер и инструменти за лепене на плочки
39.5 K
14:01

Ето, че отново сме в сезона на ремонтите. А кое е най-ремонтираното помещение? Банята! Скоро ще бръмнат ъглошлайфите с един напевен глас от всеки балкон.
Еми то там се режат плочки най-приятно. Ако не излезеш на всеослушание да стържеш в неделя на обяд не е...

Жираф за шлайфане
49.2 K
2:32

На тази мостра имаме имаме шпакловани фуги и рапидки, но както ви казах по-рано. По-важно е, не как ще шпакловаш, а как ще го изшкуриш. И на най-добрите картонаджии им призлява като дойде този момент. Шкурки, прахоляци, търкане… Аз обаче съм хитър и съм се подготвил...

Бетонови настилки за двора Semmelrock
52.7 K
11:51

Реших, че настилката двора ще е от бетонови павета и плочи Semmelrock. После ще ви кажа каква е разликата между паве и плоча.
Първо - бетоновите настилки се правят от естествени материали - цимент, пясък и разни други. 
Второ - има голямо разнообразие от...

Пособия за редене на паркет
52.5 K
1:19

Сигурен съм, че много от вас са склонни да наредят сами ламинирания паркет  в стаята и хола. На пръв поглед всичко изглежда доста лесно. Сглобките при тези паркети позволяват лесното редене на паркетините. Но трудното идва при достигане на ъглите в стаите или до тръби,...

Рязане на стиропор с машина и лепене с полиуретаново лепило, избор на керемиди
94.1 K
23:56
Предаване 14 / 2020

В предаването ще режем стиропор с ръчна и настолна машина Stork. Ще покажем как се оформят пистолетни сглобки около прозорците и как да изрежем канали в EPS-а за кабели и тръби.
Ще залепим изолацията бързо и лесно с полиуретаново лепило на Soudal. След това ще...