Видове накрайници и битове, изграждане на вентилиран покрив
73.9 K
23:36
Предаване 9 / 2020

Днес ще говорим за нещо дребно, но изключително важно, което свързва всички тях. Всички тези инструменти разчитат на правилния накрайник, който да предаде въртящия момент на машината към съответния винт или болт. 
Дори някои отвертки са направени за работа с...

Силикон или монтажно лепило?
64.8 K
5:14

Основната разлика между лепилата и уплътнителите е, че уплътнителите обикновено имат по-ниска якост и по-голяма гъвкавост в сравнение с лепилата. Тъй като основната цел на уплътнителя е да запечата фугите, той трябва да имат достатъчно сцепление към основите и устойчивост...

Монтаж на стойка за телевизор без прах
28 K
11:25

Аз пък онзи ден бях на гости на тъщата. 
Купила си нов телевизор и ме помоли да го закача на стената в трапезарията над шкафа. Купила си и стойка, така че аз веднага се захванах.
Въоръжен с подходящи свредла един винтоверт също ще се справи с пробиването...

Лепене на мокет
73.2 K
5:54

Ще залепим мокета с готово за употреба лепило. Когато полагате мокет е добре да го оразмерите малко с аванс. Лепилото за мокет се полага на не много големи площи, за да може да се залепи настилката в рамките на отвореното му време.

Приставки, шаблони и стойки за по-лесна работа
82 K
22:51
Предаване 15 / 2020

Ще ви покажем различни приставки и шаблони, които значително улесняват работата при рязане и пробиване. Ще видите използване на многофункционалната маса на Wolfcraft с различни инструменти - оберфреза, циркуляр, прободен трион. Ще режем с циркуляра с водещата шина на...

Работа с пистолет за горещ въздух, обшивка на комин
74.8 K
23:46
Предаване 5 / 2020

Пистолетът за горещ въздух има безброй приложения. Първообразът му е сешоара. Пистолетът за горещ въздух се използва сваляне на боя, за огъване на тръби, за нагряване на метали и безброй други.
След това ще ви покажем как правилно се прави двойна...

Рязане с циркуляр, лепене плочки с нивелираща система
84.9 K
22:57
Предаване 6 / 2020

В това предаване ще режем с циркуляр. Ще ви покажем как да използвате и различни принадлежности към циркуляра, които много улесняват рязането - водеща шина и работна маса.
След това ще лепим плочки с готово пастообразно лепило и нивелираща система на Rubi.

Иновации при нивелирите, изработка на драскало за коте
75.6 K
23:43
Предаване 20 / 2020

Нивелирите - малки, големи,  няколко либели, с ъгломер. Какви иновации има при нивелирите на Kapro и как да изберем правилния за нашата работа?
След това ще направим драскало за коте, не коте, ами цял тигър! Ще го изработим без нито един винт. Ще използваме...