Рязане с циркуляр, лепене плочки с нивелираща система
84.9 K
22:57
Предаване 6 / 2020

В това предаване ще режем с циркуляр. Ще ви покажем как да използвате и различни принадлежности към циркуляра, които много улесняват рязането - водеща шина и работна маса.
След това ще лепим плочки с готово пастообразно лепило и нивелираща система на Rubi.

Лост за набиране, облагородяване на терасата
70.6 K
23:34
Предаване 5 / 2021

Намислил съм да ви покажа как да си направите лост за набирания и как да го закачите в коридора над вратата. Така ще можете сутрин да правите по-няколко набирания на път за банята. Няма да се налага да слизате до лоста в градинката, дето едно време бабите ни си тупаха...

Етажерка за антре с магнити
75 K
10:11

Ето и нашата етажерка - подходяща за тесни входни антрета, в които няма място за по-големи шкафове. Отдолу има удобни сгъваеми закачалки.  Силните неодимови магнити ще държат здраво ключовете, за да не ги търсиш всеки път.

Предимства на безчетковите инструменти
62.6 K
3:39

Ще посетим сервиза на Ташев-Галвинг, където ще говорим с Николай Плугаров. Ще получим ценна информация за предимствата на безчетковите интрументи от първа ръка.

Слобяване с дибли
54.8 K
2:59

За едни други отвори се сетих, които без правилното приспособление и шаблон – няма уцелване. Става въпрос за сглобки с дибли. 
Все още  при сглобяване на рафтове или някоя етажерка се налага да използвате дибли, за да не се виждат винтове.

Инструменти с кабел или акумулаторни?
72.3 K
8:39

Когато времето е от съществено значение, свързан с кабел инструмент, позволява на потребителя да продължи работата си, без да се нуждае от почивка.
Безжичните акумулаторни електроинструменти от своя страна са чудесна опция, тъй като позволяват максимална свобода по...

Рязане на стиропор с машина и лепене с полиуретаново лепило, избор на керемиди
94.1 K
23:56
Предаване 14 / 2020

В предаването ще режем стиропор с ръчна и настолна машина Stork. Ще покажем как се оформят пистолетни сглобки около прозорците и как да изрежем канали в EPS-а за кабели и тръби.
Ще залепим изолацията бързо и лесно с полиуретаново лепило на Soudal. След това ще...

Рязане на плочки с машина за водно рязане
38.1 K
9:13

Рано или късно, колкото и да отлагате, един хубав ден отстъпвате пред молбите и заканите на жена ви и …. идва момент за ремонт. 
То едно време ремонтът си беше направо песен - изтъркаляш едно мече по тавана, залепиш едни тапети и си готов.
Сега -...