Шлайфани тухли с лепене, отбелязване и пробиване на отвори в плочки и гипскартон
91.1 K
22:29
Предаване 18 / 2020

В предаването днес ще ви покажем начина на зидане новите шлайфани тухли Porotherm Profi, който се лепят с полиуретаново лепило.
После ще видите различни начини за отбелязване на отвори в плочки и гипскартон с пособията на Kapro.

Сглобяема къща - какви инструменти?
48.5 K
13:43

Един братовчед на жена ми скоро ни беше  на гости. Преди две години си купил празно място във вилната зона на едно село в планината. Цяла година правил проучвания с какво да си построи къщичка, която да му бъде като втори дом. Абе с  една дума - вила.
Той...

Работа с оберфреза и етажерка за ключове
77.6 K
23:58
Предаване 10 / 2020

Ще разгледаме отблизо оберфрезата, един инструмент, за работата с който, ви трябват търпение, прецизност, креативност и разбира се желание за постигане на съвършенство. Нищо, че никога няма да го постигнете.
След това в рубриката ни Бърз Проект ще направим етажерка...

Безчетков винтоверт (brushless)
75.5 K
1:30

Винтовертите са едни от най-използваните инструменти. С него можем да завиваме, развиваме, пробиваме, шлайфаме и извършваме какви ли не други дейности. Иновацията при винтовертите са безчетковите инструменти.
Безчетковите двигатели на инструментите ни дават по-дълъг...

Рязане на плочки с машина за водно рязане
38.1 K
9:13

Рано или късно, колкото и да отлагате, един хубав ден отстъпвате пред молбите и заканите на жена ви и …. идва момент за ремонт. 
То едно време ремонтът си беше направо песен - изтъркаляш едно мече по тавана, залепиш едни тапети и си готов.
Сега -...

Как да изберем мазилка за нашата къща?
51.1 K
7:47

На пазара се предлагат множество мазилки с различни и често неразбираеми обяснения за техния състав. Голяма част от производителите насочват вниманието към състава на мазилката. Това води до объркване и неразбиране на това, какво точно е приложението на тези мазилки. Много...

Ръчна и пистолетна полуретанова пяна, избор на правилната мазилка за нашата къща
84.4 K
23:33
Предаване 16 / 2020

В днешното предаване ще разгледаме как се работи с чук и различни трикове с този инструмент. Ще ви покажем 2 вида полиуретанова пяна на Soudal - за лепене и за уплътняване, в 2 вида опаковки - ръчна и пистолетна.
След това ще говорим за правилния избор на мазилка на...

Как се прави обшивка на комин?
74.6 K
8:58

Ще ви покажем правилния начин за правене на обшивка на комин по система на Tondach, която сигурно да защитава от проникването на вода. Преди реденето на керемидите се изгражда двойната скара, която позволява циркулацията на въздух под керемидите.